mandag, marts 04, 2013

Nye bøger fra bogudsalget

Som de fleste nok ved, er bogudsalget i fuld gang i ethvert større supermarked, internetboghandel eller bogbutik med respekt for sig selv. Der er mange gode tilbud, og jeg har fået suppleret bogsamlingen med følgende bøger.
Har denne gang købt bøgerne på CDON.com da de tilbød gratis fragt. På trods af navnet har de mange bøger.

Sameland
Roy og Leif, to fyre der begge arbejder ved postvæsnet i Kirkenes, beslutter sig for at åbne forlystelsesparken SAMELAND i håb om at tjene hurtige penge på japanske turister. Men alt går ikke som planlagt...Hævngerrige finner, en temperamentsfuld russisk vodkasælger, en flagstangssavende same-hader, shamanen Frederik som kan lide at gå i kjole, og en kollega som planlægger at røve en pengetransport er nogle af dem Roy og Leif møder på deres vej. At de ikke har forretningssans og begreb om den samiske kultur ser ikke ud til at stoppe dem. Åbningsdagen nærmer sig.
Bliver SAMELAND en succes?Auschwitz - A New History (Engelsk bog)
Insights gleaned from more than one hundred original interviews shed new light on history's most notorious death camp, with the testimonies of survivors providing a detailed portrait of the camp's inner workings. (ikke på udsalg)
American Sniper
En navy SEAL's rystende beretning om, hvordan han blev USA's mest dødbringende snigskytte nogensinde
Navy SEAL Chris Kyle er den mest dødbringende snigskytte i det amerikanske militærs historie. Pentagon har officielt bekræftet, at han har skudt og dræbt 160 fjender i perioden 1999 til 2009. Selv ønsker han ikke at sætte tal på, men det faktiske tal er sandsynligvis langt højere. I American Sniper fortæller Chris Kyle åbenhjertigt om sine erfaringer på slagmarken i Irak, om træningen, om den nærmest uendelige ventetid mellem sammenstødene med fjenden, om drabene og om sine følelser, når kammeraterne blev såret eller dræbt. Og hans hustru, Taya, beretter om tilværelsen som den, der venter hjemme uden at vide, om hendes livs kærlighed nogensinde vender hjem igen. American Sniper er en adrenalinpumpet, hudløst ærlig og dybt personlig skildring af krigens gru. Fortalt af en, som selv har været der.


Den hemmelige tale
Sovjetunionen 1956
Efter Stalins død er et voldeligt regime begyndt at falde fra hinanden. Det efterlader et samfund, hvor politiet er de kriminelle, og de kriminelle er uskyldige. Stalins efterfølger Khrusjtjov lover reformer. Men der er store kræfter på spil, som langt fra er i stand til at glemme og tilgive fortiden. Leo Demidov, en tidligere MGB-officer, slås med sine egne problemer. De to piger, som han og hans hustru Raisa adopterede, har endnu ikke tilgivet ham for hans andel i det brutale mord på deres forældre. Og de er ikke alene. Leo og hans familie er i stor fare fra en, som bærer alvorligt nag til Leo. En som er forandret til uigenkendelighed - til den perfekte hævnmaskine. Leos desperate, personlige mission for at redde sin familie driver ham fra de barske sibirske Gulag-lejre, til de allermørkeste steder i den kriminelle underverden, til centrum af den ungarske opstand - og lige til Helvede hvor frelsen er så skrøbelig som glas.

Spellman arkiverne. (en slags) krimi
Livet er ikke let, når man er 28 og er en hård (lakeret) negl, blød som en pære - og er ansat som ´private eye´ i fars og mors detektivfirma. Men Izzy Spellman bitcher ikke, hun klør på og forsøger at holde sammen på stumperne af sin mærkværdige og idiotisk samspilsramte familie, hvor storebror David er flygtet ind i advokatgerningen, og lillesøster Rae en dag pludselig sporløst forsvinder. Amerikanske Lisa Lutz' succes-debut er Raymond Chandler møder Bridget Jones i en herlig krimi-komedie for tomboy-chicks og andre seje kællinger mellem fjorten og firs.

1 kommentar:

Sanne Larsen sagde ...

Det er altid lækkert med nye bøger :D