tirsdag, januar 29, 2013

Jean M. Auel - Rejsen over stepperne

Min vurdering: 4,5/6 
Rejsen over stepperne af Jean M. Auel er bind 4 af 6 i den populære serie Jordens børn.
(Læst januar 2013 - 788 sider. Forlaget Samleren)

Jeg havde egentligt planlagt at ville vente lidt tid med bind 4 i serien, efter at have læst de 3 første bind i serien for ganske nyligt. Kunne dog ikke vente med at finde ud af hvilke eventyr der ventede vores forhistoriske action heltinde.

Enhver der er nået så langt i serien, ved hvad de kan forvente af disse bøger, og denne moppedreng hverken overrasker eller skuffer læseren. Jeg indrømmer at der var tidspunkter blandt de første par hundrede sider, hvor jeg følte mig lidt som "barnet bag i bilen", der konstant spørger 'er vi der ikke snart'? Jeg holdt dog ud, og spændningen stiger i løbet af Ayla & Jondalar`s "episke cross-kontinentale odyssé". Her støder de både brutale fjender og modige venner. Sammen lærer de at verden kan være svær og farligt, men også bjergtagende smuk og givendeBogen er som de andre meget beskrivende. Det er normalt et plus i de fleste bøger, men kan i denne bog godt gøre læsningen meget trættende. Da de er på en rejsepasserer gennem mange lande og vegetation og Auel tager sig tid til at beskrive DET HELE.
Denne bog når ikke helt op på højde med de 2 første bøger i serien, men holder mig alligevel på mystisk vis fanget. Jeg har da også mod på at skulle læse bind 5, men skal lige have læst et par andre bøger inden jeg rejser 35000år tilbage i tiden igen.

3 kommentarer:

sarah odgaard sagde ...

Jeg har det på samme måde, jeg synes at bøgerne er gode. men har brug for pause imellem dem. Jeg er igang med 3éren, men samtidig 2 andre bøger - det giver lige et pusterum, fra de nogle gange meget lange scener.

Sidsel sagde ...

Vil glæde mig til at læse den :)

Irene E. Jensen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.