fredag, december 13, 2013

Karsten Bidstrup - Et andet Afrika

Min Vurdering: 5/6
Karsten Bidstrup - Et andet Afrika
(læst December 2013)

Serie: -
Forlag: Aschhoug
Sider: 215
Sprog: Dansk

Jubiiii, endelig igang med at læse igen, hvor er det skønt. Jeg var egentlig gået igang med Kadavermarch af Dennis Jürgensen, men til min egen helt store overraskelse fangede bogen mig slet ikke. Er ellers ret stor fan af "zombie universet" på film og sådan, men min første zombie bog blev en fuser, og jeg lagde den fra mig godt 1/4 del inde, øv.

Tilfældet ville dog, at jeg ved et middagsselskab for ganske nyligt fik stukket denne bog af Karsten Bidstrup i hånden af en kammerat. Da jeg altid har elsket at læse rejsebeskrivelser, lå den jo lige til højrebenet efter zombiefuseren.! Bogen fortæller egentlig om hele 2 forskellige MC rejser igennem det mørke kontinent, og jeg må indrømme at jeg var allerede solgt og følte mig som bagsædepassager fra side 10 og frem til bogens slutning. Sikke et eventyr, og sikke nogle oplevelser. En ting er at forfatteren gør noget som kun få er forundt (eller slet ikke tør), men toppet af med levende beskrivelser, god humor og en masse gode billeder i bogen (taget af forfatteren selv). Bogen fortæller om Afrika på godt og på ondt, på venskaber der ikke holder til den lange rejse, og familien hjemme i DK.
Ønsker du dig til varmere himmelstrøg her i vinterkulden, men har du ikke råd til at tage af sted, så kan denne bog få dig til at føle dig lidt der hen af.

Ingen kommentarer: